Instrumenten voor procesbeheersing

Metresys

Welkom bij METRESYS v.o.f.

 

METRESYS MEET & REGELSYSTEMEN is een zelfstandige onderneming, gevestigd in Fijnaart (Noord-Brabant). Sinds de oprichting in 1984 heeft onze specifieke benadering geleid tot succesvolle toepassingen van instumenten in verschillende industriën. Ons streven is synergie tussen leverancier en gebruiker en onze bijdrage daarin is een jarenlange ervaring op het gebied van instrumentatie. Het doet ons goed een passende oplossing te bieden. Wij adviseren graag een product uit ons assortiment, waarbij wij putten uit een scala aan instrumenten voor de professionele (groot-)gebruiker, de installatietechniek, machine-/apparatenbouw en de zelfstandige laboratoria en industrie. Het kan ook zijn dat wij nee moeten verkopen, gewoon omdat u elders beter kunt slagen.

 


instrumenten voor procesbeheersing in de
installatietechniek verwarming en klimaatbeheersing leidingbouw elektrotechniek  apparatenbouw kassenbouw gebouwenautomatisering zuivelindustrie chemische industrie farmaceutische industrie drankenindustrie voedselindustrie wegvervoer tuinbouw veeteelt musea laboratoria parkeergarages bakkerijen overheidsinstellingen cateringindustrie horeca hotels restaurants slachterijen eetcafés cafetaria’s grootkeukenbedrijf bedrijfskeukens woningcorporaties viskwekerijen

 

 

Het leveringprogramma omvat mechanische en elektronische instrumenten voor het meten, regelen en registreren van fysische, elektrische en chemische waarden. METRESYS levert meetinstrumenten welke zich onderscheiden door een hoge kwaliteit, een gunstige prijs en in alle gevallen door een goede keus.

 

 

Met deze website hopen wij een ruime keuze te bieden aan alledaagse en bijzondere instrumenten. Bekijk het assortiment, gebruik het keuzemenu aan de linkerkant van de pagina en probeer de zoekfunctie. Zoekt u iets op maat, een extra voorziening of een bevestiging over de juiste toepassing, neem dan contact met ons op. Telefoonnummer en e-mailadres vindt u onderaan op iedere pagina.